Eyckerhof

Michelin 

Gault & Millau: 16/20

Valentijn bij Eyckerhof

Kreeft • Homard
aardpeer – Holstein – gerookt – truffel.
topinambour – Holstein – fumé – truffes.

Ganzenlever • Foie d’oie
langoustine – bospaddenstoelen – zachte look.
langoustine – champignons des bois – ail doux.

Skrei • Skrei
prei – aardappel – kaviaar – champagne.
poireau – pommes de terre – caviar – champagne.

Lam zadel • Selle d’Agneau
aardappel – gratin – groene asperges.
pommes de terre – gratin – asperges vertes.

Mascarpone • Mascarpone
vlierbloesem – sinaas – meringue – witte chocolade.
sureau – oranges – meringue – chocolat blanc.

MENU ALL IN € 170,- (Champagne met hapjes, menu, water, wijnen, koffie-snoepschotel )

Klassiek met een twist in een dromerige omgeving

Het is intussen 30 jaar geleden dat Chef-kok Ferdy Debecker en zijn vrouw Ann begonnen aan de renovatie van een oud hoeve in Bornem. Zoveel jaar later is het restaurant dat ze er toen openden nog steeds bloeiend en succesvol.Ferdy won al meerdere prestigieuze kookwedstrijden waaronder de Bronzen Bocuse.

Eyckerhof draagt als gevestigde waarde in het restaurantwezen dan ook een uitzonderlijke reputatie , zowel bij de liefhebber van de klassieke keuken als bij wie graag nieuwe dingen ontdekt.
Het interieur en omgeving zorgen voornamelijk voor een gemoedelijke sfeer van rust en gezelligheid.

Cadeaubon

1,00130,00

Wissen
Aantal personen:
SKU: Niet beschikbaar Categorie:

*Cadeaubonnen kunnen steeds kosteloos besteld en opgehaald worden in het Restaurant.

Reserveren

Openingsuren

Keuken open
van 12u 00 tot 14u 00 - 19u 00 tot 21u 00

Restaurant open
van 12u 00 tot 16u 30 - 19u 00 tot 00u 30

Sluitingsdagen
zondag, maandag en zaterdagmiddag

Gesloten

29/01/2019 - 04/02/2019

26/03/2019 - 01/04/2019

16/07/2019 - 01/08/2019

03/09/2019 - 09/09/2019

Contact

Eyckerhof
Spuistraat 21
2880 Bornem - Hingene
03/889 07 18
info@eyckerhof.be

Wenst u een overnachting

Villa Tartine: http://www.villatartine.be/