Het is intussen 30 jaar geleden dat Chef-kok Ferdy Debecker en zijn vrouw Ann begonnen aan de renovatie van een oud hoeve in Bornem. Zoveel jaar later is het restaurant dat ze er toen openden nog steeds bloeiend en succesvol.Ferdy won al meerdere prestigieuze kookwedstrijden waaronder de Bronzen Bocuse.
Eyckerhof draagt als gevestigde waarde in het restaurantwezen dan ook een uitzonderlijke reputatie , zowel bij de liefhebber van de klassieke keuken als bij wie graag nieuwe dingen ontdekt.
Het interieur en omgeving zorgen voornamelijk voor een gemoedelijke sfeer van rust en gezelligheid.
LUNCH
€55
Met aangepaste wijnen of niet alcoholische sappen € + 27
Elke middag van dinsdag tot en met vrijdag
zie onze’ lunch à la carte ‘
SYMPATIQUE
volgens marktaanbod
€ 78
Met aangepaste wijnen of niet alcoholische sappen € + 34
BOB formule € 22 (kleine porties)
Menu 5 gangen € 95
Aangepaste wijnen en waters € + 39
BOB formule € 27 ( kleine porties)
Alcoholvrije sappen € 30
*Menu 6 gangen € 119
Aangepaste wijnen + € 44
BOB formule € + 30 ( kleine porties)
Alcoholvrije sappen € 30
MAKREEL – Rammenas -waterkers – hijki – ponzu
MAQUEREAU – radis noir – cresson – hijki – ponzu
HOPSCHEUTEN -hoeve ei – mousseline – Duvel.
JETS D ‘HOUBLON – oeuf de ferme – mousseline – Duvel.
* POMMES MOSCOVITE
15g Royal Belgian Caviar “Gold Label”
ZEEBRAARS – paksoi – garnaal – bouillon – krokant
BAR DE MER – chou chinois – crevettes – bouillon – croquette
MELK KALF – zwezerik – groene asperges – morielen
VEAU – ris de veau – asperges vertes – morilles
CHOCOLADE – karamel – pinda
CHOCOLAT – caramel – cacahuete
Vermeld bij uw reservatie duidelijk SEIZOEN EN SMAAK
ALL-IN € 80
(aperitief + hapjes – menu – 1brood per 2 cts – 3 glazen wijn –1 tas koffie)
Glas Cava Damia + 2 hapjes
ZEEBAARS * BAR DE MER
ceviche – mossels – kokkels – avocado
ceviche – moules – coqueq -avocat
LOMO * LOMO
Blackwell – bloemkool – jonge wortel
Blackwell – chou fleur – carottes
KOFFIE – CAFE
Café glacé – Madeleine
Café glacé – Madeleine
KOPJE KOFFIE * TASSE DE CAFE
enkele zoetigheden
petites sucrés
KAZEN VAN TRICHT ipv dessert + €10,00
vanaf dinsdag 14/3
STEL UW “MENU A LA CARTE” samen elke
Dins-woens-donder-vrijdagmiddag (niet op feestdagen)
Dins-woens-donderdagavond
ZEEBAARS* ceviche / mossel / kokkels / avocado
ST. JACOBSOESTERS * aardpeer / ganzenlever
GANZENLEVER * peer / porto
ROODBAARS* paksoi / garnaal / bouillon
LOMO * Blackwell / bloemkool / wortel
KALF * groene asperges / champignons
GRATIN * pompelmoes / kiwi / passie.
VANILLE * ijs / chocolade /room (supl.€ 7,-)
KOFFIE * café glacé / Madeleine
€55,00
Met aangepaste Wijnen of niet alcoholische sappen € + 27
Gerijpte hoevekazen € +13,-
kaas in plaats van dessert €+10,-
Bestaande uit :
1 fingerfood 2 pers
3 hapjes x 2 personen
€28.00 (voor 2 personen)
€28.00
Uitverkocht
Dit menu is niet meer beschikbaar.€15.00 – €44.00
€28.00 – €40.00
Het paasmenu wordt geserveerd op 15-16 april ’s avonds en zondagmiddag 17 april
Kabeljauw • Cabillaud
gepekeld – groene asperges – plankton.
salé/mariné – asperges vertes – algues marines.
Hopscheuten • Jets d’Houblon
hoeve-ei – Duvel room – kervel.
l’œuf de ferme – crème Duvel – cerfeuil.
Tarbot • Turbot
nage van asperges – kokkels – zeekraal.
nage d’asperges – coques – passe-pierre.
Lam “Texel” • Agneau “Texel”
asperges – erwtjes – daslook – bos champignons.
asperges – petit pois – ail d’ours – mousserons.
Chocolade Vietnam • Chocolat Vietnam
hazelnoot – caramel – Yuzu.
noisette – caramel – Yuzu.
Menu aan € 89
ST.JACOBSOESTERS · COQUILLES ST. JACQUES
aardpeer – ganzenlever – truffel – koud/warm
topinambour – foie d’oie – truffes – 2 services.
EUROPESE KREEFT · HOMARD BLEU
grany smith – courgettes – frisé – aardappel krokant
granny smith – courgettes – frisé – feuilles de pommes de terre.
GANZENLEVER-LANGOUSTINES · FOIE D’OIE-LANGOUSTINES
bospaddenstoelen – zachte look.
champignons des bois – ail doux.
LANGOESTINES · LANGOUSTINES
carpaccio – ponzu – hazelnoot olie – beukenzwam.
en carpaccio – ponzu – huile noisettes – champignons de hêtre.
WIT VAN TARBOT · BLANC DE TURBOT
venkel – aardappelmousseline – grijze garnaal.
fenouil – mousseline pommes de terre – crevettes grises.
SKREI · SKREIf
fiduea – mossels – kokkels – chorizo – brandade.
fiduea – moules – coques – chorizo – brandade.
LAM « SCHOTS » · AGNEAU D’ÉCOSSE
schorseneren – duxelle champignons – artisjok.
salsifis – duxelles champignons – artichauts.
KALFSZWEZERIK · RIS DE VEAU
risotto – Parmezaan – truffel.
risotto – Parmesan – truffes.
Wenst u een cadeaubon in geschenkverpakking ? Neem rechtstreeks contact op met het restaurant, u kan hem daar ter plaatse betalen en afhalen tijdens de openingsuren van het restaurant
€1.00 – €152.00
Keuken open
van 12u 00 tot 14u 00 - 19u 00 tot 21u 00
Restaurant open
van 12u 00 tot 16u 30 - 19u 00 tot 00u 30
Sluitingsdagen
zondag, maandag en zaterdagmiddag
Gesloten
van 01/01/23 - 04/01/23
van 24/01/23 - 31/01/23 (middag)
van 28/03/23 - 04/04/23 (middag)
van 18/07/23 - 02/08/23 (middag)
van 05/09/23 - 07/09/23 (middag)
van 31/10/23 - 07/11/23 (middag)
Eyckerhof
Spuistraat 21
2880 Bornem - Hingene
03/889 07 18
info@eyckerhof.be
Villa Tartine: http://www.villatartine.be/
BB Laenenveld: http://www.Laenenveld.be
Wenst u een overnachting , reserveer dan een luxueuze overnachting in één van de 2 mooie B&B in onze streek.
In samenspraak met de B&B wordt gezorgd voor taxidienst heen en terug naar het restaurant
Are you a student, graduate or professional in culinary arts?
We take internship applications.
Please send:
Find more info on internships here.