Eyckerhof

Michelin 

Gault & Millau: 16/20

Afhaalmenu feestdagen

Restaurant Eyckerhof bij u thuis met de
Eindejaarsfeesten

4-gangenmenu – € 55, –
5-gangenmenu* – € 66,-

Kreeft
aardappel – avocado – gerookte lende.

* St Jacobsoester
fijne groentjes – varkenspoot – eendenlever.

Bouillabaise
noordzeevis – mossel – rouille – krokant

Parelhoen
ganzenlever – truffel – langoustines – witloof – knolselder.

Chocolade
mandarijn – praliné – caramel.

Broodjes (2 pp) inbegrepen evenals de technische fiche
Bestellingen voor Kerst graag vóór 21 december

Bestellingen voor Oudejaar graag vóór 28 december
Voorgerecht & dessert zijn reeds op bord afgewerkt.

 

Eyckerhof 30 jaar

Eyckerhof 30 jaar

Restaurant Eyckerhof bestaat 30 jaar. Dit vieren we met een speciaal menu.

Klassiek met een twist in een dromerige omgeving

Het is intussen 30 jaar geleden dat Chef-kok Ferdy Debecker en zijn vrouw Ann begonnen aan de renovatie van een oud hoeve in Bornem. Zoveel jaar later is het restaurant dat ze er toen openden nog steeds bloeiend en succesvol.Ferdy won al meerdere prestigieuze kookwedstrijden waaronder de Bronzen Bocuse.

Eyckerhof draagt als gevestigde waarde in het restaurantwezen dan ook een uitzonderlijke reputatie , zowel bij de liefhebber van de klassieke keuken als bij wie graag nieuwe dingen ontdekt.
Het interieur en omgeving zorgen voornamelijk voor een gemoedelijke sfeer van rust en gezelligheid.

Cadeaubon

1.00130.00

Wissen
Aantal personen:
SKU: Niet beschikbaar

*Cadeaubonnen kunnen steeds kosteloos besteld en opgehaald worden in het Restaurant.

Reserveren


Openingsuren

Keuken open
van 12u 00 tot 14u 00 - 19u 00 tot 21u 00

Restaurant open
van 12u 00 tot 16u 30 - 19u 00 tot 00u 30

Sluitingsdagen
zondag, maandag en zaterdagmiddag

jaarlijkse vakantie van
05/09/2017 - 06/09/2017
31/10/2017 - 01/11/2017

Contact

Eyckerhof
Spuistraat 21
2880 Bornem - Hingene
03/889 07 18
info@eyckerhof.be